Grunnet COVID pandemien ser vi oss nødt til å avlyse LAIV20

Vi håper å kunne arrangere LAIV21 i juni til neste år.

ARTISTER 2019

Brothers

Brothers

Duoen BROTHERS, bestående av tvillingbrødrene Taiwo og Kehinde Karlsen fra den lille bygda Vevelstad i Nordland, gjorde stor suksess da de i 1993 slapp singlen BACK IN BLACK. Deres cover av den udødelige AC/DC klassikeren solgte til gull, og kom inn på TI I SKUDDET med tidenes høyeste poengsum, og lå der i over 6 mnd.

Våren 1994 kom albumet TWO FOR THE PRICE OF ONE, der de i samme rap & roll stil covret klassikere som PURPLE HAZE, I LOVE ROCK AND ROLL, BLACK BETTY m.f. Deres versjon av THEY’RE COMING TO TAKE ME AWAY HAHA der Olga Marie Mikalsen deltok, fikk nærmest kultstatus og kom som egen single. Albumet solgte nesten 25.000 ex, og fikk terningkast 10 (2×5) i VG.

Nå har UNIVERSAL MUSIC endelig gjort albumet tilgjengelig digitalt. I tillegg til låtene fra 1994 har gutta gjort en helt ny cover, denne gangen av DUM DUM BOYS superhit SPLITTER PINE. Denne er smidd over samme lest som låtene fra 1994, også her med Bård Torstensen fra CLAWFINGER som produsent. I tillegg har de lagt med en demo fra tidlig 2000 med tittelen DO YOU LIKE IT. TREAT YOU LIKE A LADY som kom på single i 2001 er med, + en helt ny låt som gutta har skrevet sammen med svenske Benjamin Högh, med tittelen DAMN I FEEL ALIVE.

BROTHERS er:
TAIWO KARLSEN
KEHINDE KARLSEN
TORSTEIN NEDRELI
HANS CHRISTIAN DIGERMUL
ALF MARIUS VALAN

Pistonhead

Pistonhead

PISTONHEAD is a norwegian ROCK’N’ROLL band. Our music is based on 70’s and 80’s ROCK’N’ROLL.

PISTONHEAD er:
ARILD WENNERSBERG – Vokal
TOR-EINAR FREDING HOLIEN – Gitar
LARS-JACOB ANGELSEN – Gitar
THOMAS FREDING HOLIEN – Bass
ØYVIND WENNERSBERG – Trommer

Joshua

Joshua

JOSHUA, fra Mo i Rana ble dannet i 2017 og oppstod ut ifra et ønske og en drøm om å hylle og kreditere et av tidenes store rockeband, U2! Musikerne i JOSHUA har bred musikalsk erfaring, og lang fartstid fra mange bandprosjekter på Helgeland.

Med bandet JOSHUA er målet å skape kraftfull rockestemning med catchy refreng, og samtidig få med drivet og detaljene U2 er kjent for. Når vi arrangerer og jobber frem lydbildet vårt blander vi ofte elementer fra både live og studioversjonene på samme låten, og dette skaper et moderne, og stilfullt uttrykk med høy gjennkjennelsesfaktor.

På repertoaret har vi alle de store hit’ene slik som WHERE THE STREETS HAVE NO NAME, PRIDE, WITH OR WITHOUT YOU, ONE og enda flere av U2’s store hit’s opp gjennom tidene.

JOSHUA er:
ROGER CLAUSEN – Vokal
TERJE JENSEN – Gitar
BJØRN SKOGLUND – Trommer
KJELL PETTER DALHMO – Bass
RUDI PEDERSEN – Synth

Blaze of glory

Blaze of Glory

BLAZE OF GLORY har spesialisert seg på å spille låter av Bon Jovi. BLAZE OF GLORY framfører musikk skrevet av Bon Jovi, bandet som har vært pionerer innen puddelrock siden tidlig på 80- tallet og frem til i dag.

Bon Jovi gjorde seg særlig bemerket med plateinnspillingene SLIPPERY WHEN WET i 1986 og NEW JERSEY i 1988. Utover 90-tallet gav de ut plater som resulterte i flere hits. Gjennom nitidige forberedelser har BLAZE OF GLORY klart å gjenskape nerve, intensitet og stemning i musikken som tar deg rett tilbake til Bon Jovi’s glansperiode.

Publikum får på konsert oppleve fremførelser av rockeklassikere som YOU GIVE LOVE A BAD NAME, LIVIN ON A PRAYER, I’LL BE THERE FOR YOU, BORN TO BE MY BABY og mange flere.

BLAZE OF GLORY består av musikere som har vært med i utallige band på Helgeland. De har musikalsk erfaring i tonnevis og vet hvordan dette skal gjøres.

BLAZE OF GLORY er:
HERBJØRN JAKOBSEN – Gitar/vokal
TOR-ERIK SCHYTTE – Gitarer
KENNETH PEDERSEN – Trommer/vokal
MORTEN PETTERSEN – Bass
KEN-ROGER BRÅTEN – Tangenter/vokal
MONICA NORDGÅRD – Vokal

Glove Sex Guys

Glove Sex Guys

GLOVE SEX GUYS er et nytt bekjentskap for de fleste. Bandet er et ad-hoc prosjekt som ble startet av Espen Brodersen Mærvoll for å hylle musikken til den svenske artisten Bjorn Rosenstram.

Bandet er satt sammen av Espen selv, samt at han har fått med seg Reidar Waage, Geir Ove Abornes, Morten Larsen og Jørgen Pettersen i bandet. Musikerene er bosatt i hele Salten med Fauske, Bodø, Sørfold representert. Fra første låt både ser og hører man at man har med musikere som har lang fartid på scenen.

Låtene til Rosenstrom tolkes på sin egen måte, og gir dem et ekstra personlig preg som kler både stemmen til vokalistene og bandet genereit. Stemningen blant publikum øker i takt med jo lengre ute i settet man kommer. Det er rocka, det er trøkk og det er låter veldig bra.

Topcoat

Topcoat

TOPCOAT blir stadig oftere omtalt som Norges beste coverband, og som uofisielle norgesmestere i partymusikk gir TOPCOAT deg en høykvalitativ komplett partypakke av heftigste sort… Harstadbandet har de siste årene blitt et svært ettertraktet og populært liveband, noe som har medført turnéaktivitet over hele landet.

TOPCOAT satser ubetinget på en publikumsvennlig låtprofil, vokal perfeksjonisme og lyd og lys som ligger i popscenens eliteserie.

Bandet serverer de beste partylåtene fra 1970, 80 og 90-tallet på løpende bånd. Fra scenen leveres et energiladet show med merkbart heftig trøkk, noe som sørger for at kontakt med publikum er etablert fra første tone.

TOPCOAT er:
LARS INGE PEDERSEN – Gitar, Lead vokal
JAN HARALD PEDERSEN – Bass, Vokal
ARNFINN JACOBSEN – Trommer

Nødløsninga

Nødløsninga

Tradisjon tro er «husbandet» tilbake også i år.

NØDLØSNINGA har i løpet av få år befestet sin posisjon som et av Nord-Norges beste partyband. Med et repertoar som spenner fra 80-tallets synth-hits til blodferske listetopper har NØDLØSNINGA styrt allsangen og fått armer til å heve seg hvor enn de har ferdes.

Bandet sveiper innom låter fra kjente og kjære artister som BRUNO MARS, THE KILLERS, JOHN MAYER, COLDPLAY, NEIL YOUNG, TOTO, JOURNEY og MICHAEL JACKSON i sin utrøttelige søken etter å heve kvelden til et nytt nivå.

NØDLØSNINGA er:
JOHAN ARNESEN – Vokal
GEIR OVE ÅBORNES – Gitar
MIKAL REINVIK – Bass/vokal
JØRGEN PETTERSEN – Trommer
OLE J – Tangenter

Dressed for success

Dressed for success : RLOs Roxette Tribute

Roxette ble dannet i 1986 og har solgt over 75 millioner plater i hele verden. Bandet har hatt fire førsteplasser på amerikanske Billboard, nemlig låtene THE LOOK, IT MUST HAVE BEEN LOVE, LISTEN TO YOUR HEART og JOYRIDE, og har hatt hele 19 låter på UK top 40. Roxette hadde sin siste konsert i 2016, men på LAIV 19 har du igjen sjansen til å oppleve deres udødelige hits fra en scene…!

Pop/Rock-bandet RLO fra Bodø leverer i år et repertoar kun dedikert til Roxette; Spillelista heter DRESSED FOR SUCCESS og er deres hyllest til en av pop-verdenens største hitmaskiner!

RLO (Runway Light Orchestra) er:
VANJA STORÅKER – Vokal
TRYGVE LILLEJORD HANSSEN – Synther
ROLF THUNE FOSSGÅRD – Bassgitar
CHRISTIAN FORSMO – Elgitar

© 2019 LAIV Musikkfestival
EH design | Powered by WordPress | Elegant Themes